Om Majroen

Jord og grøntsagsdyrkning har været en del af hverdagen fra min tidligste barndom, hvor jeg var med min mor i marken hos min onkel, der var grøntsagsbonde på Amager. I en meget ung alder startede jeg selv op med grøntsagsdyrkning i hjørnet af vores hestefold. Interessen for det grønne og naturen voksede, og sammen med kæresten flyttede jeg på landet, hvor der var plads til udvidelser, af såvel dyrehold som grøntsager. Her trives vi stadigvæk.

Jeg er oprindelig uddannet farmakonom, men interessen for naturvidenskab skubbede mig i gang med en uddannelse som agronom, som jeg supplerede med en ph.d.-grad. Jeg har arbejdet professionelt med spisekvalitet af såvel grøntsager som kød igennem mange år, først på Københavns Universitet, senere på Danish Meat Research Institute, under Teknologisk Institut.

Jeg kan tilbyde en stærk faglig kompetence inden for havebrug, hvorved mange fejltagelser og spildt arbejde kan undgås – køkkenhaven skal være en succes! Ved at udbrede kendskabet og glæden ved dyrkning af køkkenhaver, håber jeg samtidig at få rettet fokus på betydningen af hvert vores bidrag til arbejdet med at sikre biodiversitet, miljø og klima.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: